Cookies på pizzeriafabbrica.no

 

Ved å benytte www.pizzeriafabbrica.no samtykker du i at vi benytter cookies.

Hva er cookies?

En cookie, eller «informasjonskapsel», er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon når du besøker et nettsted. Dette er en standard teknologi som brukes av de aller fleste nettsteder til alt fra å holde deg innlogget, holde styr på handlekurven din, innhente statistikk og tilpasse brukeropplevelsen til den enkelte bruker.

Du kan enkelt blokkere for cookies via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at cookies skal lagres på din enhet. NB! Vær oppmerksom på at mange nettsider ikke vil fungere optimalt hvis du blokkerer for cookies.

Det er også ganske enkelt å slette cookies som du tidligere har akseptert. I de vanligste nettleserne for PC kan du bruke hurtigtast CTRL + SHIFT + DEL for å komme direkte til den rette menyen. Hvis ikke hurtigtasten virker i din nettleser kan du følge linken for din nettleser under:

Her er en oversikt over cookies på våre nettsider:

Lokale cookies:
Dette er cookies som brukes for at nettsiden skal huske dine valg på siden og for å holde deg innlogget når du logger inn. Denne informasjonen lagres ikke og de fleste av disse cookiene blir slettet når du lukker nettleseren. Enkelte av disse er imidlertid faste cookies.

Google Analytics:
Google Analytics er en analysetjeneste levert av Google.inc. Det samles informasjon om hvilke sider du besøker på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, antall besøk og hvilken link fra hvilken side du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som kan vise oss hvordan våre kunder bruker nettsiden. Vi bruker denne tjenesten for å analysere bruken av nettstedet vårt.

Google:
Det settes også cookies fra Google i forbindelse med at vi bruker en søkemotor levert av Google. Det innhentes informasjon om søkeord og hvilke søkeresultater det klikkes på. Google bruker informasjonen til å forbedre søkemotoren.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan f.eks. være navn, epostadresse, kommunikasjon eller teknisk informasjon når du bruker våre nettjenester.

Vi behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger, for eksempel når du bestiller tjenester av oss, bruker tjenester vi leverer og i enkelte andre sammenhenger. I vår personvernerklæring finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn.

Vi tar ditt personvern på alvor og sørger for at vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven(GDPR), du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.